OVER ONS

Sandwichbar Den Eethoek te Laarne, is uw ideale stopplaats voor een (snel) ontbijt, tussendoortje of lunch. U kunt bij ons genieten van heerlijke ontbijtformules, krakend vers belegde harde en zachte broodjes, panini's, originele dagverse salades, huisgemaakte quiches , Gourmet Burgers, wraps, croques, soepen en dessertjes. 

 

Uiteraard is het ook mogelijk om al dit lekkers mee te nemen en er thuis, in de wagen of op het werk van te genieten. Bestel telefonisch of online voor 10u en u kunt zo 's middags uw bestelling afhalen zonder lang aanschuiven.

 

U kunt iedere dag  (behalve op dins- & zondag) bij ons terecht vanaf 8u00 's morgens. We verwachten u dan voor het ontbijt met vers gebakken ontbijtkoeken, net gezette koffie en de geur van gebakken spek en eitjes. Natuurlijk kunt u 's morgens vroeg ook reeds broodjes afhalen op weg naar het werk. Onze zachte Bagnatbroodjes zijn hier ideaal voor. Zij blijven de hele dag lekker vers.

In onze verbruiksruimte kunt u gebruikmaken van gratis WIFI en genieten van uw ontbijt of lunch tijdens het lezen van de krant of een tijdschrift.

Naast dit alles bieden wij (na bestelling) nog een ruim aanbod aan lekkers aan voor thuis, op een feestje of op het werk: diverse soorten feest- en vergaderbroodjes, kaasplanken, tapasschotels, hapjes en feestelijke ontbijtmanden.

Raadpleeg hier onze menukaarten voor AFHAAL  en ETEN TER PLAATSE.

Graag tot binnenkort!

Sandra, Dominique, Nathalie, Emiel & Viviane

Show More

© 2019 Den eethoek I Eekhoekstraat 81 9270 Laarne I deneethoek@gmail.com I 0468/223980

Ontbijt I Belegde broodjes I Soepen I Quiches I Panini's I Salades I Snacks

 U kunt onze gerechten meenemen naar huis of ter plaatse consumeren.